Labmaster-Aw NEO

Labmaster-Aw NEO

De Labmaster neo, de meest geavanceerde Aw-meter op de markt!

De nieuwste Labmaster-Aw van Novasina werd gelanceerd in de zomer 2017. De NEO is de nakomeling van Labmaster-Aw die gelanceerd werd in 2007. Na 10 jaar van onderzoek kan Novasina een technologisch hoogstaande vervanger aangebieden.

De Labmaster neo is dan ook geschikt voor alle applicaties.

Unieke wateractiviteitsmeter met hypermoderne technologie, perfect voor dagelijkse routine bepaling van water activiteit voor kwaliteitscontrole. Deze meter is ook zeer geschikt voor ondersteuning in verder onderzoek naar de oorzaak van product bederf, textuur falen of microbiologische vervuiling. Geschikt in tal van domeinen, onder andere farma, voeding, externe laboratoria, onderzoek, ...

NIEUW! Wireless Barcode Scanner voor de Labmaster neo

De uitbreiding met een draadloze barcode scanner zorgt voor een volgende stap in de data integriteit voor de Labmaster neo. Met de barcode scanner kunnen gegevens over het staal voor de meting ingelezen worden in het toestel. Dit kunnen onder andere batch of ID codes zijn. Hierdoor kunnen geen menselijke fouten meer ontstaan bij het koppelen van het sample nummer en het juiste staal.

Het aangeboden pakket bevat:

- Draadloze barcode scanner
- Nodige hardware voor installatie in de Labmaster neo
- Bluetooth plug-in adapter
- USB kabel en software
- Handleiding

NIEUW! Chemische filters voor de Labmaster-aw Neo

Na een intensieve periode van ontwikkeling zijn vanaf eind 2018 twee nieuwe filters beschikbaar voor de Labmaster-aw Neo. 

Via trial-and-error bij het meten van puur azijn, is men er in geslaagd om de perfecte filter samen te stellen voor een optimale bescherming van de meetcel. De filters bestaan uit een speciaal poeder, ontwikkeld voor het filteren van agressieve dampen bij Aw-metingen. Testen met azijn hebben uitgewezen dat de nieuwe filters 6x tot 8x langer meegaan dan de huidige filters en daarenboven een betere bescherming bieden voor de meetcel.

  • eVC-18: bescherming tegen zuren (acetic acid, formic acid, lactic acid, sulphuric acid, ...)
  • eVC-18/eVALC combinatiefilter: bescherming tegen zuren enerzijds, tegen samples met kleine alcoholpercentages
  • Voor samples met hogere alcoholpercentages voorziet Novasina een speciale alcohol meetcel

Contacteer ons voor meer info!