NIEUW! Labmaster-Aw NEO wateractiviteitsmeter

De Labmaster-Aw NEO van het Zwitserse Novasina is een unieke wateractiviteitsmeter met hypermoderne technologie.

Het toestel is enerzijds perfect voor dagelijkse routinebepaling van wateractiviteit voor kwaliteitscontrole, anderzijds eveneens zeer geschikt voor onderzoek naar de oorzaken van product bederf, textuur problemen of microbiologische vervuiling. Geschikt voor tal van applicaties in verschillende domeinen zoals farma, voeding, externe laboratoria, onderzoek, ...

Ontdek nu de nieuwe Labmaster-Aw NEO wateractiviteitsmeter
NIEUW! Labmaster-Aw NEO wateractiviteitsmeter  - Fiers

Fiers als trotse partner

Reeds 100 jaar lang werkt Callebaut nauw samen met de chocolade-vakman voor wie ze hun fijnste Belgische chocolade maken. De expertise die ze zo hebben opgebouwd, delen ze graag met andere professionals in hun cursussen.

Fiers heeft de rol als officiële partner van de Barry Callebaut Academy op zich genomen in samenwerking met Novasina en Pedak. Door het aanbieden van Aw-toestellen enerzijds, anderzijds door het delen van onze knowhow rond Aw-meting is de samenwerking met de Barry Callebaut Chocolate Academy tot stand gekomen.

Fiers als trotse partner - Fiers

Fiers op social media

Volg ons op Facebook en LinkedIn. Je kan er terecht voor interessante weetjes over wetenschap, updates over Fiers, interessante producten, etc.

Ook hebben we een gloednieuw YouTube Fiers-kanaal. Hierop kan u tal van demo video's terugvinden over onze producten. In een oogopslag heeft u alle nodige informatie bij de hand.

Fiers op social media - Fiers

Fiers als premium verdeler

Ook voor 2017 is Fiers opnieuw gekozen als premium consulting partner van KERN.

Dit gamma omvat onder andere:
- basic weegschalen
- laboratorium weegschalen
- industrie weegschalen
- microscopen
- refractometers

Fiers als premium verdeler - Fiers

Maatwerk in uw labo

Bent u op zoek naar een labotoestel dat u niet kan terugvinden in ons standaard gamma? Bij ons kan u ook voor deze toestellen terecht!

Met een team professionele ontwerpers bouwen we laboratoriumtoestellen en -apparatuur aan de hand van de specifieke wensen van onze klanten.

- op maat gemaakte zuurkasten
- afzuiginstallaties voor ovens
- waterbaden
- klimaatinstallaties
- ...

Contacteer ons voor meer informatie.

Maatwerk in uw labo - Fiers

Sinds 1943 Belgische distributeur van

Fiers, opgericht in 1943, is dé Belgische toeleverancier van laboratorium apparatuur, disposables, chemische producten, enzymes, life science producten en persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw labo, R&D afdeling en de kwaliteitscontrole.

Wij zijn officiëel verdeler voor Memmert, Novasina, Fedegari, Hyserve, Panreac AppliChem, Carlo Erba, Kern & Sohn, Biolife, Hach Lange, Interscience, Liebherr, Hanna Instruments, Comark, Carl Roth en nog vele andere merken.

Producten in de kijker

Promoties

Bekijk alle promoties